5/7/2007, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι τα σχόλια για υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος, όσο δριμεία ή καυστικά και να είναι, προστατεύονται από την ελευθερία της έκφρασης.
Το adena.gr αναρωτιέται αν, η επί χρόνια συστηματική παραπλάνηση των Ελλήνων καταναλωτών , ότι με "μαγικές συσκευές" μπορούν να καταφέρουν μείωση στην κατανάλωση Ηλεκτρικού ρεύματος έως 45% , είναι υπόθεση δημοσίου ενδιαφέροντος?
Αν, η παραπλάνηση ότι οι ίδιες συσκευές Konomiser μπορούν να προστατεύσουν τις οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις από τις διακοπές και υπερτάσεις της ΔΕΗ, η από τους κεραυνούς , όταν η πρίζα τους δεν διαθέτει καν γείωση, είναι υπόθεση Δημοσίου ενδιαφέροντος?
Αν, η παραπλάνηση ότι με ένα "ειδικό μαγνητάκι" σε μηχανές εσωτερικής καύσης (οχημάτων σκαφών η βιομηχανικών καυστήρων που χρησιμοποιούν βενζίνη η πετρέλαιο, μπορούν να εξοικονομήσουν 30% στην κατανάλωση (περιέργως δεν συμπεριλαμβάνουν αεροπλάνα), είναι υπόθεση Δημοσίου ενδιαφέροντος?
Μέχρι να πάρουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, τα σχόλια μας για τις επικίνδυνες (πάνω απ΄όλα) μαγικές συσκευές, δεν θα είναι καυστικά .Ακόμα και για τους αρμόδιους που θα έπρεπε να γνωρίζουν και να προφυλάξουν το Δημόσιο συμφέρον. Να προστατέψουν τους, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες, πολίτες που ζουν με την ψευδαίσθηση, ότι είναι (ηλεκτρικώς) προστατευμένοι, και η λυπητερή στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι μειωμένη έως 45%.
Θα προσεγγίσουμε αυτή την υπόθεση Δημοσίου ενδιαφέροντος με σοβαρότητα.
Και θα ξεκινήσουμε αναζητώντας (σε παγκόσμια κλίμακα) αν τελικά υπάρχουν αυτές οι "μαγικές" συσκευές. Δείτε στη συνέχεια τι βρήκαμε στην Μέκκα της Τεχνολογίας...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου