Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοιχτή επιστολή προς Διοικητή Νοσοκ. Ευαγγελισμός & Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Διοικητής: Μιχαήλ Θεοδώρου
Αναπληρωτής Διοικητής: Γεώργιος Καραλής
E-mail: dioikisi@evaggelismos-hosp.gr
Α΄ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.e-mail : pyrathen@psnet.gr
Αξιότιμοι κύριοι . Σχετικά με την πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο θάλαμο απομόνωσης της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού», η Διοίκηση εκτός των άλλων δήλωσε προς τα ΜΜΕ ότι: επειδή πλειοψηφία των κτιρίων του Ευαγγελισμού χτίστηκαν πριν το 1985 πράγμα που σημαίνει ότι η Πυροσβεστική δεν δίνει πιστοποιητικά, αλλά απλές βεβαιώσεις πυρασφάλειας Επίσης η διοίκηση υπογράμμισε ότι τηρούνται κατά γράμμα όλες οι συστάσεις της Πυροσβεστικής.
Λόγω του ότι η ερευνητική ιστοσελίδα www.adena.gr κατόπιν αυτοψίας και παρουσία των υπευθύνων του Νοσοκομείου (κ.Τσαρουχά) είχε δημοσιεύσει από τις αρχές του καλοκαιριού ότι: τίποτα από τα ανωτέρω δεν ισχύει. Μάλιστα με έγγραφό της η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίσαμε. Ως εκ τούτου ζητούμε την συνεργασία σας για μια κοινή διαπίστωση , σήμερα το μεσημέρι, για την πραγματική κατάσταση βρίσκεται το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός από πλευράς ύπαρξης μέτρων Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας.
Επειδή αρκετοί από τους αναγνώστες μας είναι ομογενείς , και δεν ενημερώνονται τόσο συχνά από τα Ελληνικά ΜΜΕ , θα ήταν χρήσιμο (και πολύτιμο για την ζωή τους) να ξέρουν αν μπορούν να εμπιστευθούν το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έστω και και κατά την επίσκεψη ασθενών συγγενικών τους προσώπων.
Επειδή σήμερα το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, θα εκτιμούσαμε κύριε Διοικητά αν εσείς η κάποιος αναπληρωτής σας, συνοδεία φυσικά και του τεχνικού προϊστάμενου ασφαλείας κ.Πέτρου, η και αντιπροσώπου της Πυροσβεστικής, (ώρα 12:00)μας επιτρέπατε να υποδείξουμε τα "κενά" ( που κατά την γνώμη μας είναι σημαντικά) πριν τα δημοσιοποιήσουμε.
Μετά τιμής
Διαχειριστής www.adena.gr
e-mail kvdena@gmail.com
τηλ. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου