Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Διατί η ΔΕΗ δέχεται την κατηγορία της κλοπής (κατά συρροή)?

Στη τηλεόραση μέχρι σήμερα δεν έχει σταματημό το brainwash των Ελλήνων καταναλωτών. Δεν μιλάμε για διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων, αλλά για ημίωρες εκπομπές (πολλές φορές την ημέρα) όπου επαναλαμβάνεται από τους παρουσιαστές, η μομφή κατά της ΔΕΗ (κλικ). Συγκεκριμένα κατηγορούν τον Οργανισμό παροχής ενέργειας (ΔΕΗ),ότι μας χρεώνει μέχρι 45% περισσότερα ρεύμα από ότι πραγματικά καταναλώνουμε. Η μοναδική λύση για να αποφύγουμε την "ληστεία", είναι οι μαγικές συσκευές Energy saver , Economiser, Diamadino, Ecopower,Viper κ.λ.π Εξοικονομητές Ενέργειας, και προστασίας από της Υπερτάσεις της ΔΕΗ και του Θεού (κεραυνοί).
Επειδή λοιπόν η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της χώρας αδιαφορεί, αγνοεί, η δεν της καίγεται καρφάκι, για το τι ισχυρίζεται ο κάθε εισαγωγέας μαγικών λύσεων, προσκαλούμε στη Πλατεία Κάνιγγος στο Υπουργείο Ανάπτυξης, και τους ανωτέρω κυρίους να: Διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ, εφόσον δεχθούν το τεστ αξιοπιστίας. Υπενθυμίζουμε ότι η συσκευή (λιανικής τιμής 40-100 ευρώ), πρέπει να μειώσει την κατανάλωση σε Kilowatt (η watt) όχι 30-45 % που διαφημίζουν, αλλά μόνον 3%.
Μολών Λαβέ τα 10.000 ευρά,μεσημέρι 16 Σεπτεμβρίου.
P.s. Παρακαλούνται οι "διαγωνιζόμενοι", να έχουν μαζί τους το original Πιστοποιητικό CE (του μοντέλου τους) . .Δεκτά, μόνον έγγραφα των οποίων στοιχεία ΔΕΝ έχουν σβησθεί με Blanco!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου