Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ασφαλές συμπέρασμα: Κίνδυνος θάνατος (ελλείψει Πυρασφάλειας) τα Δημόσια κτίρια!

...και τα ιδιωτικά δυστυχώς δεν είναι καλύτερα!
Υπάρχει Πυροπροστασία στην Ελλάδα, στους χώρους συνάθροισης κοινού? έγραφε ο τίτλος μιας από τις πρώτες αναρτήσεις για το κίνδυνο από φωτιά, στους χώρους που επισκέπτονται οι πολίτες στις συναλλαγές τους με το Κράτος. Ακολούθησαν ΠΟΛΛΕΣ που έδωσαν κάποιες απαντήσεις. Σήμερα ο τεχνικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Εργασίας, δίνει στη δημοσιότητα το ΠΟΡΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑRFΙΝ:
...Κάποιες από τις παραλείψεις που συνέβαλαν στην τραγωδία.
Κλειστή η μόνη έξοδος διαφυγής, άφαντο το κλειδί-τηλεχειριστήριο.
Χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας το κτίριο.

Κανένας τους δεν γνώριζε από πυρασφάλεια «όλοι οι εργαζόμενοι που ρωτήθηκαν ανέφεραν ότι δεν είχε γίνει καμιά εκπαίδευση- ενημέρωση- επιμόρφωση και ούτε είχε ποτέ πραγματοποιηθεί κάποιου είδους άσκηση εκκένωσης του κτιρίου.
Κατά την προσωπική άποψη www.adena.gr το "πόρισμα" θεωρείται φτωχό -ερασιτεχνικό και περιέργως "μαλακό", κρίνοντας από φράσεις όπως "Μαρτυρίες εργαζομένων ανέφεραν ότι το γραφείο της διευθύντριας έπιασε πρώτο φωτιά, κάτι που σημαίνει ότι το τηλεχειριστήριο θα είχε καταστραφεί»!!!Κλικ ΕΔΩγια να διαβάσετε το πλήρες κείμενο.
Και μετά κάντε κλικ εδώ για να φανταστείτε σε πόσες από τις περιπτώσεις που δημοσιεύουμε, θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο, η και πολύ χειρότερο (σε αριθμό νεκρών).
Δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει. Σύντομα το δικό μας "πόρισμα", για την εφιαλτική κατάσταση στα Νοσοκομεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου