Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η προστασία του Καταναλωτή είναι απάτη κ.Ρόβλια!

Μετά την ανοικτή επιστολή του www.adena.gr από 23/9/10 προς τον Υφυπουργού ΠΑΑ κ. Ντίνο Ρόβλια με τίτλο "Οι προστάτες των Καταναλωτών πρέπει να απολογηθούν!" για την συγκάλυψη της απάτης με του Εξοικονομητές Ηλεκτρικού ρεύματος (Economizer Energy Saver κ.λ.π.), έγινε θαύμα.
Την επόμενη μέρα 24/9/2010 δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καταναλωτή ανακοίνωση σχετικά με τις Γ. Γραμματείαςσυσκευές μείωσης κατανάλωσης ρεύματος. Οι ευφυΐες του Υπουργείου επιτέλους αντιλήφθηκαν ότι οι μαγικές συσκευές είναι αφενός άχρηστες, αφετέρου η διάθεσή τους συνιστά παράβαση του Νόμου 152/Α/10-7-07.περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών. Πριν μπούμε στις λεπτομέρειες του "εγγράφου", θα ήταν φρόνιμο κ. Υφυπουργέ , να εξηγήσουν οι υφιστάμενοί σας πως είναι δυνατόν, το Δελτίο τύπου να έχει ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου, αλλά όταν κάνουμε δεξί κλικ πάνω του (στις "ιδιότητες εγγράφου") να φαίνεται ότι δημιουργήθηκε 3 μέρες αργότερα! Δηλαδή 27/9/2010.(κλικ φωτό)
Παράβαση καθήκοντος πλαστογραφία, παραπλάνηση, η καθαρή απάτη της Γραμματείας Καταναλωτή? Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει τον ρόλο της μεταχρονολόγησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου