Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Οι προστάτες των Καταναλωτών πρέπει να απολογηθούν!


Η Γ.Γραμματείας του Καταναλωτή εξακολουθεί μέχρι σήμερα (23/9/2010) να τηρεί σιγή ιχθύος για την τεράστια απάτη εις βάρος των Καταναλωτών με τους Εξοικονομητές Ενέργειας. Καμία ανακοίνωση στη επίσημη ιστοσελίδα του www.efpolis.gr την οποία ο κ. Σπυράκος καυχιόνταν ότι (τάχα) μ0υ έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Ούτε οι υπάλληλοι (σύμφωνα με τις μετρήσεις του ALEXA .com) δεν την επισκέπτονται
Οι αρχιδιακινητες της μαγικής συσκευής τύπου Economizer και Energy saver σιγά σιγά (ειδοποιημένοι άραγε από τους προστάτες?) κατεβάζουν το ενοχοποιητικό υλικό με τις παραπλανητικές διαφημίσεις και τις απίστευτες υποσχέσεις και ψευτιές για τις δυνατότητες των (Γερμανικής Τεχνολογίας) προϊόντων τους. Βέβαια συνεχίζουν με τους μαγνήτες καυσίμων , αλλά θάρθει η ώρα τους.
Περιμένουμε εξηγήσεις από συνεργάτη του Υφυπουργού ΠΑΑ κ. Ντίνου Ρόβλια (όπου αποστέλλεται το παρόν) γιατί οι υπηρεσίες του υπουργείου του, για ολόκληρους μήνες και ενώ είχαν άπειρες καταγγελίες για την μη χρησιμότητα και επικινδυνότητα αυτών των συσκευών , επέτρεπαν στου επιτήδειους να τα πωλούν κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Εκτός από την κλεψιά, αυτή την στιγμή αναρίθμητοι πολίτες σ όλη την χώρα είναι εκτεθειμένοι σε θανάσιμους κινδύνους από ηλεκτροπληξία η πυρκαγιά, επειδή στηρίζουν την ασφάλειά τους σε αυτά τα "κατασκευάσματα" που κυκλοφορούν με οφθαλμοφανή πλαστά πιστοποιητικά
Χρειαζόταν μερικά λεπτά κάποιος (με ελάχιστες σχετικές γνώσεις) να διαπιστώσει όλα τα ανωτέρω. Αν τελικά οι υπάλληλοι της πλατείας Κάνιγγος, είναι ανίκανοι έστω και την ύστατη στιγμή να κάνουν το καθήκον τους , το adena.gr θα επιδείξει έξω από την πόρτα τους πόσο απλά και σύντομα μπορούσε να γίνει, και δεν. Φυσικά κάποιοι πρέπει να αποζημιώσουν τους πολίτες που έπεσαν θύματα εξαιτίας της ανεπάρκειας των συνεργατών του κ.Σπυράκου.
Οι διακινητές ούτως η άλλως ετοιμάζονται να εξαφανιστούν . Ελπίζουμε ότι δεν θα κάνουν το ίδιο κι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου.
Μετά απογοήτευσης
administrator adena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου