Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πυρκαγιά στo 9o όροφο της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού»

Δυστυχώς το www.adena.gr επαληθεύτηκε.
Παρα τις προσπάθειες μας για αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των αρμοδίων να λάβουν (έστω στοιχειώδη) μέτρα Πυρασφάλεις και Πυροπροστασίας, αυτοί προτίμησαν να δείξουν εγκληματική αμέλεια και αδιαφορία. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι, γιατί δεν δημοσιοποιήσαμε προς πάσα κατεύθυνση τον ερασιτεχνισμό την ανεπάρκεια και πάνω από όλα την ακατανόητη αδιαφορία των υπευθύνων, ακόμα και για την ίδια τους την ζωή. Γνωρίζαμε ότι το να απευθυνθούμε στην Δικαιοσύνη θα ήταν μάταιο, όταν αυτή την στιγμή (και παρ ότι τους ενημερώσαμε) το Μέγαρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου (Εφετείο-Αρειος Πάγος) είναι εντελώς απροστάτευτο σε περίπτωση ... Η μόνη κίνηση μας που θα ενεργοποιούσε τα αντανακλαστικά των "Προστατών των Πολιτών", θα ήταν η κοινοποίηση της ερευνάς μας στις ξένες πρεσβείες, αλλά σκεφθήκαμε τις αρνητικές επιπτώσεις στο Τουρισμό και την Οικονομία. Τελικά, βλέποντας ακόμα κι αυτή την ώρα τους ακατονόμαστους να κάνουν τις ακόλουθες δηλώσεις (με ασύστολα ψέμματα), σκεπτόμαστε ότι ίσως μας άξιζε μια διεθνή διαπόμπευση, για να απαλλαγούμε από τους θανάσιμα επικίνδυνους Ερασιτέχνες που μας περιβάλουν. Φίλοι Ομογενείς απολαύστε ανοησίες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Πυροσβεστικής:
Σχετικά με το αν υπάρχει σύστημα πυρανίχνευσης, η διοίκηση του Νοσοκομείου σημείωσε ότι "δεν προβλέπεται σύστημα πυρανίχνευσης στο συγκεκριμένο χώρο"(τρελοί είναι να βάλουν στους τρελούς συναγερμό έγκαιρης προειδοποίησης!).
Η πλειοψηφία των κτιρίων του Ευαγγελισμού χτίστηκαν πριν το 1985 πράγμα που σημαίνει ότι η Πυροσβεστική δεν δίνει πιστοποιητικά, αλλά απλές βεβαιώσεις πυρασφάλειας (τηλεφωνικά).
Η Διοίκηση υπογραμμίζει ότι τηρούνται κατά γράμμα όλες οι συστάσεις της Πυροσβεστικής (Η είναι Αγράμματοι η δόλιοι ψεύτες)
Για την υπόθεση διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (που καταλήγει σε κάποιο συρτάρι αδιάβαστη).
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι ότι η 34χρονη ασθενής έβαλε η ίδια φωτιά.
(Δυστυχώς είναι το μοναδικό ενδεχόμενο που (θα εξεταστεί γιατί)βολεύει).
Η κατάσταση είναι τραγελαφική, και δυστυχώς μόνο έτσι μπορούμε να την δούμε, μια και τα περισσότερα "έγκυρα" ΜΜΕ, αρνούνται να ασχοληθούν με την έρευνα, που οι αναγνώστες του www.adena.gr σύντομα θα έχουν στην διάθεσή τους για να λάβουν τα μέτρα (τους)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου