Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του www.adena.gr για τις συσκευές Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας.


Επισκέπτες της ιστοσελίδας www.adena.gr μας ενημερώνουν για την δικαίωση των προσπαθειών μας να απαγορευτεί η διάθεση των εισαγώμενων επικίνδυνων συσκεύών που υποσχονται εξοικονόμηση στο λογαριασμό του Ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι 45%, και προστασία των ηλεκτρικών συσκευών από τις υπερτάσεις της ΔΕΗ η από τους κεραυνούς .
Έχουμε προσέξει σε πολλές ιστοσελίδες άρθρα που αναφέρονται σε (γελοία) προστιμα που επεβλήθηκαν από την Γενική Γραμματείας του Καταναλωτή για παραπλάνηση . Όμως μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία αναφορά στις επίσημες Ιστοσελίδες της Γραμματείας η του αρμόδιου Υπουργείου.
Επιπροσθέτως ωρισμένοι από τους τιμωρηθέντες με τα "εξοντοτικά πρόστιμα" συνεζίζουν μέχρι αυτή την ώρα να διαφημίζουν και να διαθέτουν κανονικά τις συσκευές απάτη μέσω Ιντερνετ . Όταν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Γ.Γραμματεία καταναλωτή, θα σας πληροφορήσουμε για όλες τις ενεργειές μας , και την αντίδραση -συμπεριφορά των αρμοδίων στις έγγραφες καταγγελίες μας , για να ενεργήσουν και να προστατέψουν τα θύματα -καταναλωτές που προμηθεύτηκαν την συσκευή.
Προς το παρόν σας πληροφορόυμε ότι ουδείς από τους εισαγωγείς- εμπόρους αναταποκρίθηκε στην προκληση μας να κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά, αν μπορούσε να αποδείξει ότι οι ανωτέτω εξοικονομητές μπορούν να μειώσουν ( όχι 45%) έστω και 2% την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Σύντομα ...όλη η αμαρτωλή ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου