Και τα αυθεντικά μένουν στη Ελλάδα απούλητα...
Είναι δυνατόν το Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας , να παράγεται από ελιές 4 διαφορετικών χωρών? Είναι δυνατόν η ΠΟΠ αυθεντική παραδοσιακήΦΕΤΑ να παράγεται από αποβουτυρωμένη σκόνη από γάλα αγελάδας, και να κερδίζει χρυσά Διεθνή βραβεία για την ποιότητά της?
Είναι δυνατόν το Ελληνικό αυθεντικό γιαούρτι του τσομπάνι, άξιο για τους οι θεούς του ΟΛΥΜΠΟΥ, να παρασκευάζεται από Τούρκους και να καταναλώνεται από τους Έλληνες της διασποράς?
Δυστυχώς οι απαντήσεις είναι ΝΑΙ σε όλα. Λεπτομέρειες σύντομα...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου