Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Θεωρεία Επισκόπου και τα νέα της Πατρίδας.

Η οθόνη με τους Πολιτικούς συντάκτες να σχολιάζουν την Πολιτική επικαιρότητα," διακοσμεί" απλώς τον τοίχο ενός Ελληνικού ζαχαροπλαστείου στην Αστόρια της Ν.Υόρκης με τον ήχο κλειστό. To volume θα ανεβεί μόνο όταν θα παίζει στην τηλεόραση ποδόσφαιρο. Οι Ομογενείς έχουν κουραστεί να ακούν και να βλέπουν κοκορομαχίες για το ποιος φταίει, σχόλια επί των δηλώσεων των Πολιτικών, και θεωρητικές δημοσιογραφικές αναλύσεις των σχολιασμών. Μόνο οι πανελίστες κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ,με τα λόγια δεν σταματάει η κατηφόρα. Έτσι οι απόδημοι στρέφονται για ενημέρωση στα ομογενειακά Μέσα, γιατί αντιλαμβάνονται ότι στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι από την πίτα που δεν τρώνε, δεν τους νοιάζει αν καεί.
Οι ξενιτεμένοι θεωρούνται από την Πολιτεία δεδομένοι, γιατί ξέρουν ότι κάθε καλοκαίρι θα επιστρέψουν σαν τα αποδημητικά πουλιά στην γενέτειρα, όπου κάποιοι πατριώτες αετονύχηδες, είναι έτοιμοι να τους ξεπουπουλιάσουν. Το κακό όμως είναι ότι τελευταία έχουν εφορμήσει και στην βάση τους προκειμένου να δολαριοποίησουν την αγάπη και την προτίμηση των Ομογενών στα προϊόντα της μητέρας πατρίδας. Τι εννοούμε?
Ακούστε ραδιόφωνο στις 11: 00 a.m New York time, στο www.radioneo.us (οι γηγενείς μέσω Ιντερνετ ώρα Ελλάδος 6:00 μ.μ.) ,την Εκπομπή Καυσαερίων που επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Ρομποτής, διευθυντής προγράμματος του Ράδιο ΝΕΟ.
Θα μάθετε τι σαβούρα με Ελληνικά ονόματα κυκλοφορεί στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ, τα οποία καταναλώνουν οι ξενιτεμένοι πιστεύοντας ότι έτσι ενισχύουν την Ελληνική οικονομία.
Με αποδείξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου