Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Προς Υπεύθυνους για την Προστασία των (ασθενών) Πολιτών.

Αξιότιμοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι κύριοι και για την Πυροπροστασία των Πολιτών στα Δημόσια κτίρια.
Χθες 3 Ιουνίου 2010, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης έρευνας για την ύπαρξη μέτρων Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας στα κτίρια που στεγάζονται Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμοί επισκέφθηκα την "ναυαρχίδα" των νοσοκομείων της Αθήνας Γ.Κ.....
Παρ' ότι αρχικά κάποιοι υπάλληλοι ανησύχησαν υπερβολικά για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πυροσβεστήρων, και ελλείψει Διοικητή και Αναπληρωτού του, τελικά ο Διευθυντής κ. ....κατανοώντας την σοβαρότητα του θέματος συνεργάστηκε και ενημερώθηκε για την απίστευτη κατάσταση.
Μέχρι της δημοσιοποίησης της έρευνας από την ιστοσελίδα www.adena.gr , και κατά τη άποψη του υπογράφοντος (που γνωρίζει το αντικείμενο) σας ενημερώνω για να πράξετε τα δέοντα.
Ο μοναδικός που γνωρίζει (σύμφωνα με το νοσοκομείο) από πυρασφάλεια, τεχνικός προϊστάμενος κ... είναι σε άδεια στο Άγιο Όρος. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης, κι ο μόνος διαθέσιμος υπάλληλος που ( γνώριζε ελάχιστα) ήταν στη ασφάλεια ,αλλά τώρα εργάζεται στα ταμεία, με πληροφόρησε ότι δεν έχει καταρτισθεί καμιά ομάδα πυρασφάλειας(όπως προβλέπει ο κανονισμός). Φυσικά το νοσοκομείο δεν διαθέτει πιστοποιητικό πυρασφάλειας, και το χειρότερο απ όλα είναι ότι ο έλεγχος και η συντήρηση (αποδεδειγμένα) των πυροσβεστήρων,
γινόταν και έγινε εικονικά, με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός αυτών να είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Αυτά κ.α. χειρότερα συμβαίνουν, και φυσικά δεν είναι το μοναδικό ίδρυμα Υγείας σε αυτή την κατάσταση.
Κύριοι ο ρόλος μου είναι ενημερωτικός , εσείς αναλάβετε τις ευθύνες σας.-
Administrator www.adena.gr
e-mail kvdena@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου